Aug 25 2012

Momma said knock you out

Egy kissé tájékozatlan betörő, úgy döntött, hogy megüti a főnyereményt és éjjel egy órakor behatolt a jelenleg inkább színészként dolgozó rapper, LL Cool J házába, ahol a család éppen az igazak álmát aludta. A riasztó rendszer felébresztette az emeleten alvó rappert, aki zajt hallott a konyha felől és úgy döntött saját kezébe veszi a probléma megoldását.

Ha kicsit szarkasztikusan szeretném megfogalmazni a történteket, most az első mondatra visszautalva azt írhatnám, hogy a főnyeremény ütötte meg a betörőt, nem is akárhogyan. A betörőt a rendőrök orrcsont, állkapocs és bordatörésekkel vették át a ház gazdájától, aki miután “immobilizálta” a bűnözőt, azonnal értesítette a rendőrséget.

A betörő, nem gondolta át annak lehetőségét, hogy a ház gazdája nem csak eljátssza a kemény zsarut az NCIS LA-ben, hanem esetleg tényleg kőkemény. Ez a baj azzal, ha az ember nem néz talkshow műsorokat :), mert akkor láthatta volna, hogy LL Cool J, az egyik műsorban, egyszerűen felkapta a műsorvezető hölgyet és őt emelgette “bicepszre” 10-20 alkalommal a legkisebb erőlködés nélkül.

Persze nem lehet eldönteni, hogy amit látunk az egy kitalált image, vagy a valóság, de egy idén készített interjú alapján, a történet családmentő pozitív főhőse, meglehetősen jó arcnak tűnik.

 

 

A post végére a klaszikus:

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes