Nov 08 2019

Ide vezet a sok Bergman film

Értem én hogy a svédeknél nemzeti hagyomány a “jóemberkedés”, de amikor egy kormány már a saját állampolgárai (és egyéb európai országok állampolgárai) életét veszélyezteti, akkor már valóban itt az ideje, hogy elgondolkodjunk azon, hogy mi is a végső cél?

Történt ugyanis, hogy a svéd hatóságok, még tavasszal letartóztattak hat (öt?), szélsőséges nézeteket valló és terjesztő imámot. Mindezt úgy, hogy négy egymástól független ügynökség is biztonsági fenyegetésként értékelte őket.

Ehhez képest, most szépen szabadon elsétálhattak, mert a svédek kitalálták, hogy ha ezeket az áldott jó embereket visszatoloncolnák “haza”, azaz Egyiptomba és Irakba, akkor a testi épségük veszélybe kerülne, mivel a helyiek a saját bőrükön (és sajnos egyesek a nyakukon) tapasztalták, hogy milyen is az, amikor az efféle  szélsőségesek hatalomhoz jutnak. Annak rendje és módja szerint rövid úton kicsinálnák ezeket a hazatoloncolt derék állampolgárokat.

Megoldás, maradjanak Svédországban és folytassák áldásosnak nem mondható tevékenységüket, azaz az arra fogékony muzulmánok radikalizálását.

Még Abd al Haqq Kielan, Svédország egyik legnevesebb mérsékelt nézeteket valló imámja is kiakadt a döntésen és teljesen jól látva a történteket megjegyezte, hogy a letartóztatottak, most “mártírként térhetnek vissza” a híveik közé.

Nem igazán tudom, hogy kívülről mit lehetne tenni, de nem biztos, hogy a többi európai országnak tétlenül kellene asszisztálnia a svédek kollektív öngyilkosságához, mert ebből másoknak is baja származhat. 

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes