Nov 18 2015

Érdeklődő telefon

jobbalso7_borderValljuk be, hogy a konkrét fájdalmamat az igen változatos mixben szedett NSAID-ok jobban csillapítják, de nagyon jól esett, hogy ma reggel rám telefonáltak a fogorvosi rendelőből, hogy hogyan érzem magam. Tegnap minden bizonnyal nagyon elkeseredett/elkeserítő látványt nyújthattam, amikor odamentem egy soron kívüli gyökércsatorna tisztogatásra. Lassan egy hónapja szenvedek az egyik fogammal és a rengeteg nyugtalan éjszaka és a szinte folyamatos, de nagyon változó intenzitású fájdalom kezd kissé kicsinálni. Elég sok időbe telt, amíg az első helyen végre feladták a kísérletezést az első gyökércsatornám megnyitásával és elküldtek egy kimondottan gyökérkezelésekre szakosodott rendelőbe. Ott a múlt héten mikroszkóp alatt, olyan műszerek használatával, melyekkel még nem találkoztam fogorvosi rendelőkben végre sikerült megnyitni és “bónuszként” találtak egy harmadikat is.

Most úgy néz ki elindult valami kisebb gyulladás és a termelődő váladék nyomja a még életben lévő idegeket ezért fáj. Holnap megint kipucolják.

1 Comment

  • By Rita, November 18, 2015 @ 3:39 pm

    Sajnálom… 2 hete féltem, hogy nekem is lesz gyökérkezelés, de még sikerült betömni a lukat… Ami egy nap alatt keletkezett.. 🙂 Akkor tört le egy darab…

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes