Aug 10 2017

“Never go full retard” – Már megint az a hülye matek (és biológia)

Csodás cikkel örvendeztetett meg minket az index, melyből kiderül, hogy Magyarország déli határain olyan viszonyok vannak, amilyenek még az “ázsiai börtönviszonyokat” is alulmúlják.

Van itt minden, mi szem-szájnak ingere. Menekülés, kínzás, szétszakadt család, hősies keresés, boldog családegyesülés, ismét kínzás, éheztetés, terhesség, azaz tényleg minden,amit egy történetbe be lehet zsúfolni. Kicsit talán sok is. Főleg, ha valamilyen rejtélyes okból valaki olvasás közben különös figyelmet szentel a számoknak (asperger?) és képes még bekezdésekkel később is emlékezni arra, hogy milyen számokat olvasott előzőleg.

Két screenshot a cikkből (kiemelés tőlem)

vs.

Ahogy azt mondani szokták “itt valaki hazudik”, vagy a biológia és matematika szabályai a menekültek köreiben nem érvényesek. Mégis, hogyan lehet egy hét hónapos terhesnek, hat hónapos gyereke? Sokszor és sokan mondták/írták, hogy a muzulmánoknak magas a szaporodási rátájuk, na de ennyire?  És akkor olyan “apróságokba” már tényleg ne menjünk bele, hogy a folyamatosan börtönnek nevezett tranzitzónát Szerbia irányában bármikor szabadon elhagyhatnák, vagy milyen “apa” az, aki magára hagyja a várandós feleségét a három gyerekkel “praktikus” okokból. Egy ezer sebből vérző “menekült” helyett egy ezer sebből vérző történetet sikerült ismét összehazudnia összehordania Földes Andrásnak, de ezt már megszokhattuk tőle, hiszen ő számolt be a mínusz húsz fokban majdnem megfagyó menekültekről is, akiket (mínusz húsz fokban!) pocsolyákba fektettek a rendőrök.

Update (nem Norbi!)
Az index cikkéből hirtelen eltűnt az általam is kifogásolt rész, mintha sosem lett volna. Hiába a liberális “újságírásban” a tények is flexibilis dolgok. Úgy tűnik, hogy a cikk alatti szöveget is pontosítaniuk kellene.

Ehelyett: A cikkben szereplők neveit a biztonságuk érdekében megváltoztattuk.
Ezt kellett volna írni: A cikkben szereplők neveit és a tényeket a hírhamisítás érdekében megváltoztattuk.

1 Comment

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes